Welkom bij Kollmer Bouw B.V.

Kollmer Bouw heeft zich ontwikkeld tot een allround bouwbedrijf op het gebied van woningbouw, verbouw, onderhoud en renovatie.
Bouwen doe je samen, dat weten we uit ervaring. Ieder bouwproject, iedere woning, iedere renovatie staat in dienst van de mensen die er gaan wonen, werken of verblijven. Uw huis moet u thuis zijn. Uw school, uw kantoor moet functioneel, prettig en gezond zijn.
Uw verbouwing moet efficiënt en met zo min mogelijk overlast verlopen. Uw bouwproject moet een veilige en plezierig leefbare nieuwbouw opleveren.

Kollmer Bouw is voor u een veelzijdige en flexibele partner. In het gehele traject denken we met u mee.
Als opdrachtgever staan uw eisen en wensen centraal. Daarbij beschikken we over hoogwaardig gekwalificeerde mensen voor de beste aanpak en uitvoering.
U hebt uw ideeën, plannen, wensen en dromen. Wij combineren die graag met onze kennis, vakmanschap en ervaring.

Bouwkennis
Tijdens het bouwproces nemen we indien gewenst de volledige verantwoording en handeling uit handen.
Vanaf de ontwerpfase, waarin we naar behoefte onze bouwkennis beschikbaar stellen, tot aan de oplevering van de woningen kunt u op ons bouwen. Niet alleen bent u verzekerd van een constante en hoogwaardige bouwkwaliteit, ook de begeleiding van de eindgebruikers tijdens het bouwproces is bij ons in goede handen. Onze organisatie is optimaal ingericht om aan uw verwachtingen en aan de wensen van eindgebruikers te voldoen.
Daartoe werken we nauw samen met gespecialiseerde bedrijven die ons bouwteam waar nodig aanvullen en completeren.